17/10/2024

Veamo PM behaalt het ISO 9001-certificaat, een standaard voor kwaliteitsmanagement

Als Veamo PM zijn we trots om aan te kondigen dat we het ISO 9001-certificaat hebben behaald. Deze belangrijke mijlpaal bevestigt onze voortdurende inzet voor kwaliteit binnen vastgoedbeheer. Het behalen van deze internationale norm onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige dienstverlening en het continu verbeteren van onze processen.

Wat het certificaat voor ons betekent

Het behalen van ISO 9001 is een belangrijke stap voor Veamo PM. Het gaat niet alleen om erkenning, maar om het waarborgen van de hoge kwaliteitsnormen die wij dagelijks toepassen in onze dienstverlening. Dit certificaat laat zien dat we consistente en betrouwbare diensten leveren en voortdurend onze processen evalueren om aan de verwachtingen van onze klanten te blijven voldoen.

"Effectief kwaliteitsmanagement in de vastgoedsector gaat niet alleen over het beheren van gebouwen, maar ook over het bestendigen van relaties, het waarborgen van duurzaamheid, en het voortdurend streven naar uitmuntendheid in dienstverlening." – Wilfried Gees

Wat het certificaat voor onze klanten betekent

Dit betekent dat ze kunnen vertrouwen op een beheerder die kwaliteit en klantgerichtheid centraal stelt.

"De sleutel tot succes in vastgoedbeheer ligt in kwaliteitsmanagement: door consistent hoge standaarden te handhaven, bouwen we vertrouwen op en creëren we waarde voor zowel eigenaars als huurders." – Yannis Pannier

Toekomstgericht werken

Met het certificaat versterken we onze rol als betrouwbare partner voor professioneel vastgoed, asset- en parking management. Maar onze reis stopt hier niet, we blijven onszelf verbeteren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Samen met hen, en onze partners, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst.

Terug