19/12/2023

Laadinfrastructuur met Veamo PM:
De sleutel tot groene mobiliteit

Bij Veamo PM spelen we een cruciale rol bij het plaatsen en beheren van laadinfrastructuur. Met de snelle evolutie van wagenparken en de groeiende vraag naar laadinfrastructuur op kantoorlocaties, staan we voor steeds grotere uitdagingen.

Huidige stand van zaken:
Op dit moment beheert Veamo PM al 625 laadpunten op diverse locaties. Met de versnelde vergroening van wagenpark van onze klanten verwachten we dit aantal te verdubbelen in 2024.

Rol van Veamo PM:

Wij streven naar een naadloze ervaring bij de implementatie en het beheer van laadinfrastructuur. Concreet houdt dit in dat we:

  • Samen met een operator het technische en administratieve dossier voorbereiden.
  • De uitvoering van de infrastructuurwerken begeleiden.
  • Toezien op de juiste aansluitingen en load balancing systemen.
  • Permanente controle uitoefenen over het correct functioneren van de installaties.
  • De operator aansturen bij eventuele problemen.
  • Toezicht houden op facturatie- en betalingsstromen.

Partnerschap met operators:

Veamo PM heeft al relaties opgebouwd met diverse operatoren in de sector. Dankzij deze samenwerkingen kunnen we een breed scala aan oplossingen en diensten aanbieden aan onze klanten.

Door proactief in te spelen op de groeiende vraag naar laadinfrastructuur, positioneren we onszelf als betrouwbare partner in duurzame mobiliteit voor onze klanten.

Geïnteresseerd in hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen bij het implementeren en beheren van laadinfrastructuur? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Samen werken we aan een groenere mobiliteitstoekomst.

Terug