10/10/2023

Veamo: 30 jaar vastgoedexpertise en innovatie 

Bij Veamo vieren we een opmerkelijke mijlpaal in onze geschiedenis: ons 30-jarig jubileum in de vastgoedsector.

Drie decennia geleden begon onze reis als een droom, en vandaag de dag zijn we trots op wat we hebben bereikt en op de opmerkelijke impact die we hebben gehad op de vastgoedwereld.

Een gedreven oprichter
Onze oprichter, Wilfried Gees, een gerespecteerde industrieel ingenieur, MBA en vastgoedexpert CIBEX, met een schat aan ervaring, startte Veamo in 1993.

Met een stevige basis en een passie voor vastgoed, heeft hij Veamo opgericht met als doel expertise en innovatie te brengen in de sector.

De reis van Veamo
Wat begon als een consultancybedrijf in de vastgoedsector, is uitgegroeid tot een veelzijdige B2B-onderneming met een indrukwekkende reeks diensten. Terwijl we onze activiteiten in de loop der jaren hebben uitgebreid, hebben we onze kernwaarden van kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie altijd behouden.

30 jaar projecten
Tijdens deze 30 jaar hebben we een sterke en diverse portefeuille opgebouwd. Zo beheren we momenteel meer dan 200.000 m² kantoorruimte. Eveneens verzorgen wij de exploitatie van 5.000 parkingplaatsen met laadpaalinfrastructuur en begeleiden we de ontwikkeling en het beheer van 125.000 m² industriële en logistieke projecten.

Hieruit blijkt ons vermogen om de meest complexe vastgoedprojecten te beheren.

Onze sterktes
Onze kracht ligt in onze diepgaande kennis van gebouwstructuren en installaties, onze expertise in het beheer van "smart buildings", onze ervaring in parkeerfaciliteiten en laadpaalinfrastructuur, en ons gebruik van een specifiek boekhoudsysteem voor kostenafrekening van gebouwen.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom klanten al 30 jaar lang op ons vertrouwen.

De toekomst tegemoet
Hoewel we ons verleden vieren, kijken we ook vooruit naar een veelbelovende toekomst. We zijn vastbesloten om innovatieve oplossingen te blijven bieden en onze invloed in de vastgoedsector verder uit te breiden.

We zijn dankbaar voor onze klanten, partners en ons geweldige team, die allemaal hebben bijgedragen aan ons succes. Samen hebben we opmerkelijke prestaties geleverd en we zijn vastberaden om nog vele jaren van succes en groei te bereiken.

Terug